final project number 1

2:06 AM





deadline : 7th February 2013


hari ni baru nak mula. kahkahkah. ini pun macam nak terkeluar biji mata buat.
oh, semalam dah mula dah. tapi tak save *facepalm*

mohon tinggi keimanan aku supaya kesabaran yang teruji ditempuh dengan baiknyaaaaaa.

You Might Also Like

2 Komen :)

  1. final project buat apa? website? saya dulu final year project buat company punya web. pusing kepala aduhhh hahaha

    ReplyDelete
  2. untuk subjek ni ada dua. satu individual, buat photo montage, untuk group baru kitorang buat website untuk fakulti. lahaiii~ yg montage ni pun dah terkedek kedek dah T_T

    ReplyDelete

komenlah panjang mana anda suka.
buat karangan pun takpe, sebab saya sangat suka membaca :)

ANONYMOUS adalah tidak best. terima kasih.