Tuesday, January 29, 2013

final project number 1





deadline : 7th February 2013


hari ni baru nak mula. kahkahkah. ini pun macam nak terkeluar biji mata buat.
oh, semalam dah mula dah. tapi tak save *facepalm*

mohon tinggi keimanan aku supaya kesabaran yang teruji ditempuh dengan baiknyaaaaaa.

2 comments:

Anonymous said...

final project buat apa? website? saya dulu final year project buat company punya web. pusing kepala aduhhh hahaha

Ndeyla :) said...

untuk subjek ni ada dua. satu individual, buat photo montage, untuk group baru kitorang buat website untuk fakulti. lahaiii~ yg montage ni pun dah terkedek kedek dah T_T