Wednesday, August 21, 2013

dulu lain weh~

sekarang. aku rasa macam dah tiba masa untuk aku tunjuk dewasa. kalau tengok blog title dan url blog rasa macam blog kanak-kanak riang nak masuk alam remaja je.

memang pun aku create dalam fasa tu.
fasa yang aku tengah gila Nishikido Ryo, jadi angan-angan jadi bini, cari la nama ala-ala Jepun.
konon nak tunjuk ini semua hal-peribadi-mutlak-dalila-seorang je, letaklah cuma deyla.



masalahnya sekarang,
blog ni punya tuan dah ada angka dua dekat depan.
macam tak kena je natsumidyla dengan cuma deyla tu nak kekal. kahkahkah.


sekarang okay lagi kot.



tiga puluh nanti? tak ke awkward nak cerita pasal blog ni?

No comments: