Friday, May 22, 2015

Happy Birthday Dalila!

It's 1130 pm right now. Another 30 minutes before this special day ended.


Thank you for all the doa(s) and wishes. i really appreciate it. Thank you so much.


Dulu masa sekolah pernah berangan umur 20 dah ada boyfriend yang boleh bagi teddy bear sama saiz dengan aku. haha. Macam apa je bila ingat. Punya beza dah harapan dulu dengan sekarang yang mana aki harus meletakka  aim yang lebih nyata. Aim yang aku sendiri tak boleh nak cerita lagi. Cuma, doakan lah usaha aku untuk mencapai aim tersebut dipermudahkan.


Sekian sahaja post pendek untuk hari lahir yang ke 22. Sebab esok nak pi kerja 😭😭😭

No comments: